Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Ændrede visum regler til Sydafrika.

De sydafrikanske myndigheder har ændret en udskældt lov med virkning fra 1. december i år. Nu kan børn under 18 år, fra de nordiske lande, igen rejse ind i landet kun med et almindeligt rejsepas.

For nogle år siden indførte de Sydafrikanske myndigheder en lov der betød at børn under 18 år - udover deres rejsepas - også skulle præsenterer en fødselsattest ved indrejse til landet. Dette blev kompliceret idet barnet, hvis det ikke rejste med begge biologiske forældre, skulle have en samtykke fra den forældre der ikke var med på rejsen. Det var for nogle en besværlig affære, især i sammenbragte familier. Hvis en af forældrene var afgået ved døden, skulle der fremvises en dødsattest. Alle dokumenterne skulle fremvises på engelsk, og det er ikke alle officielle myndigheder der udfærdiger disse på fremmedsprog.

Allerede i 2016 kom en officiel rapport fra det sydafrikanske økonomiministerium, der vurderede at landet allerede på det tidspunkt, havde haft et tab på turistindtægter på hvad der svarer til kr. 3,2 milliarder.