Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Studiebesök på Aimpoint och Jakt & Skytte 29. mars

Nu har vi som NSK-medlemmar chansen att delta i en fantastisk dag, där vi på förmiddagen besöker Aimpoint, Jägershillgatan 15 i Malmö. Vi får en rundvandring på företaget och ett bra tillfälle att lära oss mer om Aimpoint och deras tillverkning av rödpunktsikte. Vi kommer också att få förmånen att skjuta i deras fantastiska VR-simulator där man upplever jakt i helt verklighetstrogna miljöer.

Efter en lätt lunch besöker vi Jakt & Skytte i Staffanstorp där vi har bokat två timmar i skjutbiografen. En trevlig och väldigt nyttig träning där man skjuter med skarp ammunition mot en filmduk. Filmerna visar verkliga jaktsituationer med bl.a. kronhjort och vildsvin . Du ser direkt var skottet tar och kan korrigera till nästa runda. Det enda du betalar är ammunitionen du förbrukar. Ammunition kan du köpa på plats.

Antalet deltagare är begränsat till 12 st och först till kvarn gäller. Tilmelding til sekretariatet på info@nordisksafariklub.com. For de medlemmer der får bekræftet deres deltagelse mødes vi hos Aimpoint den 29. mars kl. 10:00