Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Bestyrelsen

Formand
Christian Jensen
Tlf.: +4540369776
E-mail: cj@scagro.dk
Christian har bred erfaring i bestyrelsesarbejde fra mange års deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet. Driver til dagligt en virksomhed med 10 ansatte.  Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i jagtforeninger i over 25 år. Christian er riffelinstruktør og har undervist jagttegnsaspiranter, er tidligere riffelprøvesagkyndig og bruger megen tid på riffelbanen. På det jagtlige plan har han taget en PH uddannelse i Sydafrika, en uddannelse der holdes ved lige nogle gange om året, når turen går til landet. Har været på jagt i mange forskellige lande i alle verdensdele undtagen Sydamerika og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose.

Næstformand
Lars C. Prytz
Tlf.: +4521471333
E-mail: lcp@c.dk
Lars, som blev medlem i Nordisk Safari Klub i 2008, har en bred og mangeårig erfaring i bestyrelsesarbejde, fra deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet. Driver til dagligt landbrug.  Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i over 30 år og politisk arbejde i over 25 år.  På det jagtlige plan, har han dels jagt på egne arealer i Danmark og Sverige. Derudover har han været i det sydlige Afrika, Namibia, Sydafrika og Zimbabwe. Især er han glad for Namibia, hvor han kommer hvert år og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose. Deler sine jagt interesser med både hustru og 3 voksne sønner, så han har en ”jagtglad” familie.

Kim Holmgaard
Tlf.: +45 59918045
E-mail: kilamabo@hotmail.com
Kim som er født i 1960, har været passioneret jæger siden sit 16. år og har været medlem af NSK siden 1998. Han har gået på jagt i mange europæiske lande samt i Afrika og på New Zealand, hvor jagtrejse og familieferie flere gange er blevet kombineret. Kim repræsenterer ofte NSK på trofæopmålingsdage og messer. Hans engagement går især på udbredelsen af kendskab til NSK. Kim er instruktør i den lokale Jagtforening i Rørvig, hvor han og familien er bosat.

Preben Nielsen
Tlf: +45 20168309
E-mail: sauer200@mail.dk
Preben har arbejdet som tømrer i 40 år, heraf 6 år som selvstændig. I dag er han fugttekniker hos SSG Skadeservice. Han har gået på jagt siden først i 80erne og i dag er det riffeljagt og riffelskydning det gælder. Preben har jagtet i 10 forskellige lande fra Sydafrika til Canada. I dag er det primært i Sverige og Tyskland det foregår. Han er riffelinstruktør og ivrig feltskytte, samt med til at arrangere flere feltskydninger hvert år.

Niels Thaning
Tlf: +45 31470402
E-mail: nthaning@subaru.dk
Niels, har været aktiv jæger siden sit 16. år. Har siddet i flere bestyrelser i erhvervslivet, både som formand og bestyrelsesmedlem. Han har siden 2012 arbejdet som salgsdirektør for Subaru i Danmark, Færøerne og Grønland. Niels har altid været i autobranchen og været selvstændig med op til 45 ansatte i mange år. Niels har et stort bredt netværk såvel i og udenfor jagtbranchen. Privat bor Niels i Hornbæk med sin hustru gennem snart 25 år.

Frans Juhlin
Tlf: +46 705282622
E-mail: frans.juhlin@slangspecialisten.se
Frans Juhlin er født i 1961, og har gennem snart 40 år gået på jagt i mere end 20 forskellige lande, heraf de seneste 24 år som medlem af Nordisk Safari Klub. Han nyder at gå på jagt og det er alt fra fuglejagt til jagt på big five. En anden stor interesse er fiskeri, som dyrkes både hjemme i Sverige og i udlandet. Frans har haft egen virksomhed i 22 år og bor på en gård ved Malmø med frue og Labrador, og så er han Measurer for SCI & Rowland Ward.
 
Peter Lindvald Nielsen
Tlf.: +45 93833491
E-mail: plindvald@gmail.com
Direktør Honoraire, Peter Lindvald Nielsen, er født i 1957. Han er bosat i Silkeborg, gift og har tre voksne børn og 4 børnebørn. Igennem tre årtier var Peter ansat i EU systemet, senest som medlem af direktionen og Chef for Kommunikations- og Informationsafdelingen i det Økonomiske og Sociale Udvalg (ØSU) i Bruxelles, Belgien. Som baggrund har han en HD i Regnskabsvæsen fra Handelshøjskolen i Århus og har gennemført adskillige nationale og internationale top leder kurser. Han har været og er aktiv i diverse foreningsaktiviteter. Passionen for jagt har han fået fra sin far og bedstefar og givet videre til børn og svigerbørn. Han har rejst og jaget i rigtig mange forskellige lande. Er mangeårigt medlem af NSK, hvor han har bidraget med artikler til bladet i flere omgange, og hvor han har fået registreret en ”European Slam”. 
 
1. Suppleant
Rasmus Kjær
Tlf: +45 20905309
E-mail: rk@bteu.dk
Rasmus Christen Kjær der er født i 1982 i Sønderjylland har gået på jagt siden han var barn, og med 16 år startede de første ture til udlandet. Det er blevet til over 60 rejser fordelt på 25 lande og 5 kontinenter. Jagten har været blandet, men ofte har bjergene været det foretrukne rejsemål.  Zimbabwe, Argentina, Canada samt Alaska har også været besøgt. Til daglig er Rasmus beskæftiget med ejendomsudviklings og byggeri i Århus og omegn. Han bor lidt syd for Århus med sin kæreste, der også har deltaget på flere ture.