Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Nordisk Safari Klubs jagttræning for kvinder den 12.-13. juni 2021 i Ulfborg

Årets hyggeligste og sjoveste riffelskydnings-arrangement... kun for kvinder!

Arrangementet er åbent både for medlemmer og ikke-medlemmer af Nordisk Safari Klub.
Tag en veninde under armen eller kom frisk alene... Du kommer til at møde en masse andre jagtglade kvinder.

Med forbehold for Covid-19 restriktioner.

Vores mangeårige medlem/kok laver aftensmaden til os. Om den så skal indtages i bålhytten el. kantinen, det vil tiden vise.

Vi har i år grisebanen lørdag eftermiddag, men har droppet bjørneprøven. Schweisshund og -fører kommer og viser/fortæller om anskudssteder. Tidsprogram og mere info kommer på mail op til weekenden.

Praktiske oplysninger: Medbring riffel, praktisk tøj og masser af ammunition og egne hjælpemidler (skydestok).
Der skal anvendes max. 50 patroner ved feltskydningen søndag formiddag. Forbruget af patroner i løbet af lørdagen afhænger helt af skydelysten. Medbring rigeligt...

Igen i år vil der været et spændende program med jagtrelevant skydetræning samt tid til socialt samvær.

>>>TILMELDING LIGE HER <<<

Citater fra seneste års deltagere:
"Uanset om du er ny eller mere erfaren jæger, så er weekenden yderst lærerig, og giver et rigtig godt fundament til at blive fortrolig med sit våben og sine evner/grænser. Så gør det jo heller ikke noget, at det er mega hyggeligt selskab og der er mulighed for at netværke med andre kvinder, som nyder at gå på jagt."

"For mig personligt er det også årets bedste skydeweekend. Nye og gamle venner. Masser af krudt og kugler, og et kanon selskab. Og et par fif hist og her. Lærte også selv noget nyt i år ang. kikkertsigte. Og glemmer jeg det, så vær ganske rolig. Jeg kommer igen til næste år.""Alle er smaddergode til at tage hånd om nye skytter, har oplevet helt nye deltagere komme og ikke vide hvad weekenden går ud på, og i løbet af meget kort tid, er vedkommende en del af flokken."

"Simpelthen bare den bedste weekend på året."

"Det er weekenden, hvor vi sammen og på egen hånd udforsker og udvikler kendskabet til vores rifler, hvor instruktørerne er meget tålmodige og ingen spørgsmål er for dumme, og hvor der er plads til et godt grin. Den bedste legeplads man kan få at øve sig på sammen med gode legekammerater."

"Jeg er så glad for at nogle skydegale damer gav mig en plads i bilen i 2013. Så jeg nu også hvert år glæder mig vildt til at komme til pigeskydning i Ulfborg og have det sjovt og mødes med alle de skydegale damer og dygtige instruktør, så jeg hvert år bliver bedre til skydning. Så ser jeg også frem til Finn Kallesø Sørensens lækre vildtretter."

Ses vi på Ulfborg Skyttecenter den 12. og 13. juni?
>>>TILMELDING LIGE HER <<<

Spørgsmål kan rettes til Jette Jakobsen på tlf. 24938311 eller jette.hunter@gmail.com