Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Ny messe i Danmark - og NSK er selvfølgelig med

Tæt samarbejde mellem Nordic Outdoor Show, Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub

Nordic Outdoor Show er et nyt jagt-, fiskeri- og outdoormekka, som afholdes for første gang den 25.-27. marts i MESSE C i Fredericia.

Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub bliver tætte samarbejdspartnere på Nordic Outdoor Show 2022, og både DJ og NSK er repræsenteret i advisory boardet. Begge vil også være at finde blandt de mange udstillere på Nordic Outdoor Show til marts.

"Vi er glade, stolte og tilfredse over dette samarbejde", siger projektleder Henrik V. Hove-Nielsen. "Både Nordisk Safari Klub og Danmarks Jægerforbund har med deres erfaring og ekspertise en stor viden, som vi ser som et vigtigt fundament på Nordic Outdoor Show 2022".

Nordic Outdoor Show bliver et mekka for jægere og alle andre naturelskere, og det giver derfor rigtig god mening at være en del af projektet. Mange af vores medlemmer og samarbejdspartnere vil være at finde på messen, og der vil også være god plads til dialog og debat mellem forskellige mennesker, der elsker at bruge naturen. Det kan give mulighed for nogle gode snakke og vi ser frem til en god weekend.

Også Danmarks Jægerforbund ser Nordic Outdoor Show som en unik mulighed for at møde både nuværende og kommende medlemmer af Jægerforbundet. ”Jægerne er meget aktive brugere af naturen, og med Nordic Outdoor Shows fokus på hele outdoor-segmentet og dermed alle brugere at naturen, er det helt naturligt at være repræsenteret”, siger Poul Bundgaard kredsformand i kreds 4 ved Danmarks Jægerforbund.