Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Auktioner i JUNI måned - sæt kryds i kalenderen!

Juni måned er allerede godt igang og der er hele fem fantastiske auktionerne på listen!

Her får du et overblik over juni måneds auktioner. Drømmer du om fede jagtoplevelser eller om at bevare minderne fra dine jagtoplevelser, har du her nogle rigtig gode muligheder for at få fingrene i en fin aftale. Husk at del i dit netværk, det sætter vi så stor pris på!

I og med at verden åbner mere op igen, tror vi også på, at rejselysten vækkes og flere igen er klar til at rejse ud på uforglemmelige oplevelser.

 

7 dages jagt med Mpunzi Safaris - udløber onsdag den 9. juni kl. 20.00
Mpunzi Safaris donerer en 7-dages jagt (+2 dages afhentning / aflevering) for 1 jæger og 1 ledsager i Grahamstown, Eastern Cape.
Pakken inkluderer: 1 black wildebeest, 1 oryx og 1 Bushpig eller Warthog. Jagten (1:1) skal gennemføres inden den 15. december 2022 (ingen jagt i perioden 15.12.21-15.01.22).
Der er mulighed for yderligere jagtdage og arter i henhold til prisliste. Pakken inkluderer også lufthavnstransport (Port Elizabeth), helpension med husets vine, vasketøjsservice, transport under jagten, vildtlicenser og behandling af trofæer i felten. Flybillet er ikke inkluderet.

Se yderligere på Mpunzi Safaris.
Værdi: 39.800 DKK
Deltag i auktionen HER

Jagtkniv - udløber onsdag den 9. juni kl. 20.15
Flot og unik jagtkniv fremstillet af islandske Gudfinnur Kristjansson fra Ungarn.
Se Gudfinnurs hjemmeside for flere knive HER.
Værdi: 1.000 DKK
Deltag i auktionen HER

Ravnø Pro-guide jakke - udløber torsdag den 17. juni kl. 20.00
Ravnø har doneret denne hverdagsjakke, som er behageligt foret, slidstærk, lydløs, åndbar, vindtæt, vandafvisende og med aftagelig hætte. Den vejer kun 590g. og camouflagen hjælper med at skjule dig på jagten.
Værdi: 3.600 DKK
Deltag i auktionen HER

Skuldermontering af kronhjort - udløber torsdag den 17. juni kl. 20.15
Nordjysk Trofæmontering i Pandrup donerer et gavekort til skuldermontering af en kronhjort.
Gavekortet kan ikke bruges på allerede indleveret trofæ, og kan ikke ombyttes til kontanter.
Værdi: 8.400 DKK
Deltag i auktionen HER

Cape Buffalo med Jannie Otto Safaris - udløber tirsdag den 22. juni kl. 20.00
Jannie Otto Safaris har doneret en 7-dages jagt på Cape Buffalo (1:1) for 1 jæger uden størrelsesbegrænsning. Jagten skal gennemføres i 2022/2023. Der er mulighed for ledsager, jagtdage og arter i henhold til prisliste (kan rekvireres hos sekretariatet). Pakken inkluderer også lufthavnstransport (Johannesburg), helpension, transport under jagt, vildtlicenser og behandling af trofæer i felten samt levering til konservator.
Flybillet (DK/Sydafrika) er ikke inkluderet. Forventet udgifter pr. jæger pr. dag: Community Fund 100 USD + 50 USD for ledsager (kun jagtdage), leje af rifle 50 USD + ammunition brugt, 15% Offentlig skat på trofæafgifter, spiritus efter forbrug. Se yderligere på www.jannieotto.com

Værdi: 105.500 DKK
Deltag i auktionen HER